Aksaray'da Kamyon Sel Sularına Gömüldü

Aksaray'da şiddetli sağanak yağış nedeniyle bir kamyon sel sularına gömüldü.

Aksaray'da şiddetli sağanak yağış nedeniyle bir kamyon sel sularına gömüldü. Sürücü ve yanındaki yolcu sulara gömülen kamyonun üzerine çıkarak canlarını kurtarırken 2 kişi AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Olay, Aksaray - Adana Karayolu 50. kilometresinde meydana geldi. Akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Kent genelinde birçok yolu sel suları işgal ederken, taşkınlar da yolların trafiğe kapatılmasına neden oldu. Aksaray - Adana Karayolu 50. kilometresinde bulunan kum ocağından kamyona kum yükleyip çıkan İrfan Doğru (59) ve İsa Boran (31) karayoluna çıkmak isterken kamyon bir anda sel sularına gömüldü. Güçlükle kapıyı açarak kamyonun tavanına çıkan sürücü ve arkadaşı durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen İl Afet Acil Durum (AFAD) ekipleri bot ile kurtardı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Boşanma Aşamasındaki Eşini Babasının Mezarı Başında Öldürdü, Baldızını Ağır Yaraladı
Jandarma Bayram Öncesi Denetimlerini Arttırdı
Ehliyetsiz Sürücü, Muayenesiz Ve Sigortasız Araçla Kaza Yaptı: 80 Bin Lira Ceza Kesildi
Aksaray’da Kuzenler Çarpıştı: 1 Yaralı
Minibüsün Yan Kapısının İçinden Bin 120 Adet Uyuşturucu Hap Çıktı