Aksaray'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 2 Şüpheli Yakalandı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi yaptığı operasyonla yakaladı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi yaptığı operasyonla yakaladı.

Operasyonlar Taşpazar Mahallesi ve Şeyh Hamit Mahallesi'nde 2 ayrı adrese gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca "herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık" suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen İ.Ç. (25) ve yine Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca "kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen G.G. (25) isimli şüpheli yapılan operasyonla yakalandı. Şüpheliler sorgularının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Vali Kumbuzoğlu: "çöken Mandırada Hasar Tespit Çalışmalarımız Devam Ediyor"
Aksaray’da Çöken Mandırada Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
Aksaray’da Mandıra Çöktü: 750 Küçükbaş Hayvan Göçük Altında Kaldı
Aksaray’da Yüksek Kesimlere Kar Yağdı
Arabanın Üzerine Çıktı, Hem Yaralıları İzledi Hem Sağlık Ekiplerini Aradı