Aksaray'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 2 Şüpheli Yakalandı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi yaptığı operasyonla yakaladı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi yaptığı operasyonla yakaladı.

Operasyonlar Taşpazar Mahallesi ve Şeyh Hamit Mahallesi'nde 2 ayrı adrese gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca "herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık" suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen İ.Ç. (25) ve yine Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca "kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen G.G. (25) isimli şüpheli yapılan operasyonla yakalandı. Şüpheliler sorgularının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Boşanma Aşamasındaki Eşini Babasının Mezarı Başında Öldürdü, Baldızını Ağır Yaraladı
Jandarma Bayram Öncesi Denetimlerini Arttırdı
Ehliyetsiz Sürücü, Muayenesiz Ve Sigortasız Araçla Kaza Yaptı: 80 Bin Lira Ceza Kesildi
Aksaray’da Kuzenler Çarpıştı: 1 Yaralı
Minibüsün Yan Kapısının İçinden Bin 120 Adet Uyuşturucu Hap Çıktı