Aksaray’da Nevşehir Ve Konya Karayolları Trafiğe Kapatıldı

Aksaray'da gece yarısı başlayan ve halen etkisini sürdüren kar yığışı Aksaray-Konya ve Nevşehir karayollarını trafiğe kapattı.

Aksaray'da gece yarısı başlayan ve halen etkisini sürdüren kar yığışı Aksaray-Konya ve Nevşehir karayollarını trafiğe kapattı. Karayolunda görev alan polis ekipleri güvenlik amacıyla araçların geçişine geçici olarak izin vermiyor.

Aksaray'da etkili olan kar yağışı ve beraberinde tipi nedeniyle Aksaray - Konya ve Nevşehir karayolları trafiğe kapatıldı. Şehir genelinde yer yer kar yağışı devam ederken, kar yağışı bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Karayollarına yaşanan tipi nedeniyle yollar he ne kadar açılsa da yeniden kar ile kapanırken, bazı yaşanan kazalarda trafiğin etkili olarak aksamasına neden oldu. Kısa bir süreliğine Aksaray - Adana karayolu trafiğe kapanırken, Adana yolunun açılmasının ardından Konya ve Nevşehir karayolları güvenlik amacıyla trafiğe kapatıldı. Karayollarında görev alan polis ekipleri sürücüleri hem uyarıyor hem de geçişlerine izin vermiyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Horoz Dövüştürenlere Suçüstü
Aksaray'da Buzlanma Nedeniyle Otomobil Otobüse Çarptı
Aksaray Öğretmenevindeki Yangın Korkuttu

Aksaray Haberleri

Balkona Dökülen Soba Külü Yangına Neden Oldu: 4 Kişi Dumandan Etkilendi
Aksaray’da Bir Kayınpeder Tartıştığı Damadını Bıçakla Ağır Yaraladı
Aksaray’da 2 Günde 2 Çocuk Bıçaklandı
Aksaray Cezaevinde Tatbikat Alarmı
Aksaray Trafiğine Çözüm: Duba Yoksa Çizme Var!