Aksaray'da Okul Protokolü İmzalandı

Protokolün imza töreninde konuşan Vali Aydoğdu, iş insanı hayırsever İrfan Ağaçlı'nın kentte 32 derslikli bir ilkokul yaptıracağını söyledi.

Aksaray Vali Hamza Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve hayırsever iş insanı İrfan Ağaçlı arasında okul yapımı ile ilgili protokol imzalandı.

Protokolün imza töreninde konuşan Vali Aydoğdu, iş insanı hayırsever İrfan Ağaçlı'nın kentte 32 derslikli bir ilkokul yaptıracağını söyledi.

Kendisine teşekkür eden Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Bizler hepimiz kısa ömrümüzü yaşamak için bu dünyaya geldik. Belli bir süre burada yaşayacağız ve sonrada gideceğiz. Gittikten sonra sadece hikayelerimiz kalacak. Yapılan bu hayırseverlikle inşallah kıyamete kadar o okulda okuyacak çocuklarımız aileye dua edeceklerdir. Gerçekten çok gurur verici bir durum. Allah razı olsun. Bu protokolün hazırlanması noktasında her adımını takip eden Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal'a da teşekkür ediyorum. Aksaray eğitim camiasına, çocuklarımıza, öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun."

Ağaçlı ise okulun, yapıldığı mahallede uzun yıllar eğitim ihtiyacını karşılayacağını ifade etti.

Okulun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Ağaçlı, büyük mutluluk duyduklarını bu gibi hayırlı işlerin arkasının geleceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Aydoğdu, Kartal ve Ağaçlı okul yapımı protokolünü imzaladı

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Can Derdini Unutup, Yüz Derdine Düştü
Belediye İşçilerinin Yerine Süpürgelerle Temizlik Yaptılar
Volkanik Patlamadan Doğan Melendiz Çayının İçerisinden Aktığı Ihlara Vadisi Göz Kamaştırıyor
Aksaray'da Alkollü Sürücüye Ceza Yazıldı
Avukat İbrahim Ergin Ölümünün 5. Yılında Anıldı