Aksaray’da Parkta Bıçaklanan Çocuk Ağır Yaralandı

Aksaray'da parkta kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanan 17 yaşındaki çocuk ağır yaralanırken, şüpheli kayıplara karıştı.

Aksaray'da parkta kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanan 17 yaşındaki çocuk ağır yaralanırken, şüpheli kayıplara karıştı.

Olay, Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan Selçuk Park'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta oturan Barış D. (17) ile parkta yürüyen ve kimliği belirlenemeyen bir şahıs arasında "yan baktın" tartışması çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken kimliği belirlenemeyen şahıs, belinde taşıdığı bıçağı çıkartarak çocuğu bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbesiyle banka düşen çocuğu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğa ilk müdahaleyi bank üzerinde yaptı. Ardından ambulans çocuk, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi aktına alınan çocuğun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis kaçan şüphelinin peşine düştü.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Güzelyurt’ta Trafik Ve Asayiş Ekipleri Bayram Denetiminde
Aksaray’da Trafik Ve Asayişten Şok Uygulama
Polise Önce Yalvardı Sonra Küfürler Edip Kaçtı: O Anlar Kamerada
Aksaray’da Kaybolan Köpeğini Arayan Genç, 2 Kişi Tarafından Bıçaklandı
Bekçilere Egzoz Patlattı, Yakalanınca 62 Bin Lira Ceza Yiyip Ehliyet Ve Motorundan Oldu