Aksaray’da Ramazan Ayında Fırın Denetimleri Arttı

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının ilk günlerinde fırınlarda ve unlu mamuller üreten işletmelerde denetimlerde bulundu.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının ilk günlerinde fırınlarda ve unlu mamuller üreten işletmelerde denetimlerde bulundu.

Şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen denetimlerde unlu mamuller ve fırınlarda üretilen ürünlerde gramaj ve fiyat karşılaştırılması yapıldı. Ayrıca işletmelerin hijyen kurallarına uygunluğu da zabıta ekiplerince denetlendi. Halkın sağlığını korumak ve hileli satışları önleyerek vatandaşların ekonomik kayıp yaşamalarının önüne geçmek için yapılan denetimlerde uygunsuz satış yapan işletmelere yasal işlem yapıldı.

Yapılan denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Vatandaşlarımızın sağlığı ve ekonomik kayıpları bizlerin önceliğidir. Halkımızın sağlığını tehdit edebilecek en ufak bir uygulamaya ve halkımızın ekonomik kaybına sebep olacak hileli satışa asla müsaade etmeyiz. Denetimlerini aralıksız sürdüren ekiplerimiz, Ramazan ayında gerekli önlemleri alarak denetim yaptılar. Bundan sonra da sık sık denetim yapacaklar. Huzur ve güven içerisinde bir Ramazan ayını idrak edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Aksaray’da Korkutan Obruk Tehlikesi: 9’u Büyük 86 Obruk Var
Mesajla Gelen Linke Tıklarsanız Banka Hesaplarınız Boşalıyor
Arkadaşların Bıçaklı Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı
Aksaray’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı, Sürücü Ağır Yaralı
Aksaray’da Patates Yüklü Kamyon Şarampole Devrildi: 1 Yaralı