Aksaray’da Sağanak Yağmur Etkisini Sürdürüyor

Aksaray'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı kent genelinde yüksek kesimlerde halen etkisini sürdürürken bazı tarım arazilerinde hasara neden oldu.

Meteorolojinin uyarısının ardından Aksaray'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı kent genelinde özellikle yüksek kesimlerde sağanağa dönüştü. Güzelyurt ilçesi, Yeşiltepe ve Demirci beldesi, merkeze bağlı Alayhan köyü ile bölgesinde etkili olan sağanak yağış özellikle Yeşiltepe beldesinde tarım arazilerinde ekili bitkilere zarar verdi.

Meteoroloji tarafından yapılan bilgilendirmede yağmur yağışlarının bugün de belirli aralıklarla devam edeceği öğrenilirken şehir genelinde İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri tarama ve hasar tespit çalışması başlattı. Bazı bölgelerde evlerde su baskınları meydana gelirken, AFAD ekipleri tahliye çalışması yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Yaşanan Sel Sonrası Aksaray Valisinden Açıklama
Aksaray’daki Sel Felaketinin Boyutu Gündüz Ortaya Çıktı
Aksaray Valisi Sel Afetine Yönelik Açıklama Yaptı

Aksaray Haberleri

Balkona Dökülen Soba Külü Yangına Neden Oldu: 4 Kişi Dumandan Etkilendi
Aksaray’da Bir Kayınpeder Tartıştığı Damadını Bıçakla Ağır Yaraladı
Aksaray’da 2 Günde 2 Çocuk Bıçaklandı
Aksaray Cezaevinde Tatbikat Alarmı
Aksaray Trafiğine Çözüm: Duba Yoksa Çizme Var!