Aksaray'da Sağlık Çalışanlarına Coronavac Aşısının İkinci Dozu Yapılmaya Başlandı

Aksaray'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelenin en ön saflarında yer alan sağlık çalışanlarına, CoronaVac aşısının ikinci dozu yapılıyor.

Aksaray'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelenin en ön saflarında yer alan sağlık çalışanlarına, CoronaVac aşısının ikinci dozu yapılıyor.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aşı odasında sağlık çalışanlarına ikinci doz aşılama çalışmaları devam ediyor.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Zekiye Soykan Sert, gazetecilere, yaklaşık 2 bin personele ilk doz aşılarının yapıldığını söyledi.

İkinci doz aşılama çalışmalarına da bugün itibariyle başladıklarını anlatan Sert, şöyle konuştu:

"Aşılama çalışmaları şuana kadar gayet iyi gidiyor. Personelimizden yaklaşık 400 kişi aşılandı. Bu aşamada sorunsuz çalışıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda aşılama çalışmalarımız devam ediyor. İlk aşılamalarımızda her hangi bir sorun olmadı. Hiç bir vatandaşımızda sıkıntı yaşanmadı. Aşı sonrası vatandaşlarımızı bir süre hastanemizde bekletiyoruz. Her hangi bir problem yaşamadık çok şükür."

Aşı olan Bülent Pekmezci ise Allah'a şükür ikinci aşıyı olduğunu ve her hangi bir sorun yaşamadığını belirtti.

Bütün sağlık çalışanlarının aşılama çalışmaları devam ettiğini aktaran Pekmezci, "Her şey iyi gidiyor. Diğer arkadaşlarımızda randevuya göre gelip aşılarını oluyor. İnşallah biran önce bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak için uğraşıyoruz." diye konuştu.

Yaşar Güne de ikinci aşısını olduğunu belirterek her hangi bir sıkıntı yaşamadığını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Aksaray’ın Güzelyurt İlçesinde Şiddetli Yağış Etkili Oluyor
Kayıp Olarak Aranan 84 Yaşındaki Alzaymır Hastası Dere Yatağında Ölü Bulundu
Aksaray’da Hafif Ticari Araç Takla Attı: 2 Ağır Yaralı
Aksaray’da Akranı Tarafından Bıçaklanan 16 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Aksaray’da Parkta Bıçaklanan Çocuk Ağır Yaralandı