Aksaray'da Tarım İşçilerine Trafik Eğitimi

Aksaray'da Jandarma Trafik Ekiplerinden Tarım İşçilerine Trafik Eğitimi Verdi

Aksaray'da yaşanan kazaların önüne geçmek ve tarım işçilerinin güvenliğini sağlamak amacıyla İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri çeşitli çalışmalar yürütmektedir. Yaz mevsimi nedeniyle Aksaray'a gelen tarım işçileriyle bir araya gelen jandarma trafik ekipleri, bu işçilere trafik eğitimi vermiştir. Ekipler, mevsimlik tarım işçilerini taşıyan araçların belirli saatler dışında şehirlerarası yolculuk yapmaları gerektiğini ve taşıma sürecinde dikkat edilmesi gereken trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, tarım işçileri ve araç sürücülerine tarımın trafiğe olan önemi hakkında bilgilendirme yapıldığı belirtilmiştir. Ayrıca "Güvenli Trafik, Güvenli Tarım" konulu broşürler dağıtılarak bu konuda farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır. Tarımsal faaliyetlerde yer alan araçların karıştığı kazaların en aza indirilmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla trafik denetimi ve bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceği vurgulanmıştır. Bu çalışmaların, Aksaray'da yaşanan kazaların önlenmesine ve tarım işçilerinin güvenliğine katkı sağlaması hedeflenmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı
Aksaray'da Cinayetten Aranan Şahıs Yakalandı
Aksaray’da Aranan 3 Şahıs Jandarma Ekiplerince Yakalandı

Aksaray Haberleri

Alkollü Yakalanan Sürücünün “keşke Açmasaydım Şişeyi” Pişmanlığı
Avukat İbrahim Ergin Ölümünün 5. Yılında Anıldı
Aksaray’da Yaya Üst Geçidi Çalışmaları
Aksaray'da Kazaya Karışan Vatandaş Alkollü Çıktı
Vasiyeti Bayrak Olan Şehidin Babası Her Yeri Bayrakla Donatıyor