Akşehir’de Uyuşturucu Kullanmak İsteyenlere Polis Baskını

Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarda 4,5 gram esrar ele geçirilirken, 4 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Konya'da Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapan şahıslarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Narkotik ekipleri uyuşturucu madde kullanan şahısların ortamın karanlık ve ıssız olması sebebiyle Tekke Kent Ormanı civarında uyuşturucu kullandığı yönünde artan ihbarlar üzerine bölgeyi kontrol altında tutmak için devriye görevini Tekke Kent Ormanı civarında artırdı. Ekipler devriye sırasında bir aracın park halinde ve farlarının sönük olması üzerine durumdan şüphelenerek aracı kontrol etti. Araçta bulunan N.B., Ç.U., İ.U. ve R.A. araçtan indirilerek üst aramaları yapılacağı sırada, aracın sürücü kapısı yanında kağıda sarılı vaziyette 4,5 gram esrar olduğunu tespit eden narkotik ekibi, uyuşturucu maddeye el koydu. Ekipler araçta bulunan 4 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete getirdi. Şüpheliler hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Tartıştığı Kişinin Üstüne Araç Sürdü Başkasını Ezdi
MEVKA, Üretim Ve İstihdama Katkı Sunmaya Devam Ediyor
Karatay’da Ağsaklı Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Konya Haberleri

Bakan Bolat: "türkiye 273 Buçuk Milyar Dolar Yıllık İhracat Yapan Bir Ülke Konumuna Geldi"
Akşehir’de Çocuk Evleri Sitesi’nde Sünnet Şöleni Ve El Sanatları Sergisi
Selçuklu Çiçek Bahçesi Kapılarını Açıyor
Karapınar’da Yks Öncesi Koordinasyon Toplantısı
Başkan Altay: "büyükşehir Yasasından Sonra Çok Büyük Bir Coğrafyada Hizmet Ediyoruz"