Akseki'de Evi Yanan Kadına Gıda Ve Para Yardımı

Akseki ilçesinde çıkan yangında evi yanarak kullanılamaz hale gelen kadına kaymakamlık tarafından gıda ve para yardımında bulunuldu.

Antalya'nın Akseki ilçesinde çıkan yangında evi yanarak kullanılamaz hale gelen kadına kaymakamlık tarafından gıda ve para yardımında bulunuldu.

Kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, Değirmenlik Mahallesi'nde iki gün önce yangında evi zarar gören Sultan Arslan'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında görevliler aracılığıyla Arslan ile telefonda görüşen Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, aileye "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Devlet olarak ellerinden ne geliyorsa imkanlar doğrultusunda yardımlarını yapacaklarını belirten Kaymakam Hülür, olayda can kaybı yaşanmamış olmasının kendilerini teselli ettiğini dile getirdi.

Arslan'a, ev yapımı için müracaatını alarak gerekli yerlere ileteceklerini söyleyen Hülür, "Devletimiz çok şükür çok güçlü, sen ağlama. Ev konusunda için rahat olsun. Biz gerekeni yapacağız. Şu an kalacak yerin var biz sana maddi destek ve gıda yardımı yapıyoruz." dedi.

Bir akrabasının evinde kaldıklarını belirten Arslan ise tek odalı da olsa bir ev istediğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı
Büyükşehir’in "mola Evleri" Özel Bireylerin Ailelerine Nefes Aldırıyor
Matso Başkanı Güngör, Manavgat İş Dünyasının Taleplerini Tbmm’ye Taşıdı
Vektörel Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor