Akseki’de Otluk Yangın Büyümeden Söndürüldü

Antalya'nın Akseki ilçesinde çıkan otluk yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Antalya'nın Akseki ilçesinde çıkan otluk yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık bin 500 metrekarelik alanla bazı meyve ağaçları zarar gördü.

Akseki ilçesi Dutluca Mahallesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle otluk alanda yangın çıktı. Yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı ve koordineli çalışması sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık bin 500 metrekarelik otluk alanın yanı sıra, bazı badem ve incir ağaçlarının da zarar gördüğü yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 13 Yaşındaki Çocuk Çakmakla Oynarken Evi Yaktı
Kepez Belediye Başkanı Kocagöz’den Çalışanlara Bayram İkramiyesi Müjdesi
Başkan Özçelik Kazanın Başına Geçip Vatandaşlara Aşure İkram Etti
Otogarın Dışındaki Çuvala Gizlediği Bıçağı Alıp 2 Güvenlik Görevlisini Yaraladı
Antalya Otobüs Terminali’nde Kerevit Operasyonu: 90 Kilogram Ele Geçirildi