Alanya Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü’ne Özel Gezi Düzenledi

Alanya Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Alanya'nın doğal güzellikleri arasında yer alan Sapadere Kanyonu'na gezi turu düzenledi.

Alanya Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Alanya'nın doğal güzellikleri arasında yer alan Sapadere Kanyonu'na gezi turu düzenledi.

Alanya Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Tevfik Hoca Evi'nin müdavimi olan yaşlı vatandaşları, düzenlenen organizasyonla Alanya'nın önemli doğal güzelliklerinden Sapadere Kanyonu'nda bir araya getirdi. Belediye Tevfik Hoca Evi'nden Alanya Belediye Başkan Danışmanı Faruk Konukçu ve Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan'ın uğurladığı vatandaşlar, gün boyunca temiz havanın ve doğal güzelliklerin tadını çıkardılar. Günün anısına Başkan Danışmanı Konukçu, etkinlikte yer alanlara karanfil dağıttı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kırkpınar Başpehlivanı Erkan Taş’a Antalya’da Coşkulu Karşılama
Antalya’da Drift Yapan Sürücüye Adli Ve İdari İşlem
Alanya Belediyesi’nin Çakıl Yıkama Makinesi İlk Kez Kullanıldı
Kontrolden Çıkan Çöp Konteyneri Caddeye Dalıp Araca Çarptı: O Anlar Kamerada
Eğitim Bir-sen’den Geleneksel Aşure İkramı