Alanya Belediyesinde İhtiyaç Fazlası İş Makinesi Ve Binek Araçlar İade Edildi

Alanya Belediyesinde önceki dönem yönetimi tarafından kiralanan ihtiyaç fazlası iş makinesi ve binek araçlar iade edildi.

Alanya Belediyesinde önceki dönem yönetimi tarafından kiralanan ihtiyaç fazlası iş makinesi ve binek araçlar iade edildi.

Alanya Belediyesinin yeni yönetim tarafından yapılan ihtiyaç-envanter çalışması sırasında ilk etapta 23 adet iş makinesi ve aracın ihtiyaç fazlası olduğu tespit edildi. Yeni belediye yönetimi iş makinesi, pikap ve binek olarak kullanılan bu araçlar kiralama yapılan kişi ve kuruluşlara iade etti.

Yapılan incelemeler sırasında ihtiyaç fazlası olduğu tespit edilen bu araçların Alanya Belediyesine aylık maliyetinin 3 milyon TL, 8 aylık maliyetinin ise 24 milyon lira düzeyinde olduğu belirlendi. Yakıt gideri de düşünüldüğünde ihtiyaç fazlası araçların belediyeye toplam yıllık maliyetinin 30 milyon lirayı aştığı hesaplandı.

Belediyeden konuyla ilgili yapılan açıklamada, ihtiyaç-envanter çalışmasının devam ettiği, belediye hizmetlerine dahil her alanda bu çalışmanın kısa sürede sonuçlandırılacağı, belediye bütçesindeki kara deliklerin tek tek kapatılacağı, tam bir tasarruf ve verimlilik seferberliği başlatıldığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Ramazan Pidesi Büyükşehir Halk Ekmek Büfelerinde Yerini Alacak
Muratpaşa’da İlkbahar Dönemi Spor Okulları Başladı
Yağmur Ve Sel Sularının Kapattığı Antalya-konya Kara Yolunda Sular Henüz Çekilmedi
Kepez Belediyesi, Yağmurun Aşındırdığı Yolları Yeniledi
Kelebek İlhamı Kepez’de Konuşuldu