Alanya Üniversitesi’nde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, anma etkinlikleri çerçevesinde, Alanya Üniversitesi'nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, anma etkinlikleri çerçevesinde, Alanya Üniversitesi'nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.

Alanya Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Burçin Ünal tarafından hazırlanan 15 Temmuz Fotoğraf Sergisinin açılış törenine; Alanya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Saygı, Üniversite Genel Sekreteri Dr. Murat Süslü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde düzenlenen anma etkinliğinde konuşan Rektör Yardımcısı ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Birol Saygı, "Bizleri her zaman birbirimize kenetleyen en büyük bağ, zor zamanlardaki inanç ve birlikteliğimiz olmuştur. Tarih boyunca şüphesiz birçok art niyetli girişim, birçok karanlık düşünce; devletine ve milletine olan sevgisine sadık bireyler tarafından defedilmiş, edilmeye de devam edecektir. Dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, bu bağımızın daha da kuvvetlenerek artmasını gönülden temenni ediyorum"dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Engelli Oğlu İçin Falezlere Çıktı, 2 Saatte İkna Edildi
Köpeği Av Tüfeğiyle Öldürdü, Gözaltına Alındı
Evinde Çıkan Yangında Yaralanan Adam 3 Ay Sonra Hayatını Kaybetti
Cenaze Aracını "özgür Bunu Bize Nasıl Yaptın" Diyerek Yolladı
Alkü, Muay Thai Şampiyonasından 5 Madalya İle Döndü