Alanya Yalçı Ve Gümüşkavak Yolları Asfaltlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Dim Vadisi'nde bulunan Yalçı ve Gümüşkavak mahalle yollarını asfaltladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Dim Vadisi'nde bulunan Yalçı ve Gümüşkavak mahalle yollarını asfaltladı.

Antalya'da yol bakım onarımının yanı sıra alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda da asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri daha önce yağmur giderleri yapılan, büzleri konan ve stabilize çalışmaları tamamlanan Dim Vadisi'ndeki Yalçı ve Gümüşkavak mahalleleri grup yolunun 2 kilometrelik bölümünü sati asfalt ile kaplandı. Yoğun bir şekilde çalışan ekipler, bir gün içinde çalışmayı tamamlayarak yolu hizmete açtı.

"Ulaşım daha konforlu olacak"

Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Yücel Sezel, "Mahalle yolumuzun bir bölümünün alt yapısı olmadığı için daha önce asfaltlanmamıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi talebimiz doğrultusunda yolumuzun alt yapısını tamamladı şimdi de asfaltını döktü. Mahallemizin ulaşımı şimdi daha konforlu olacak. Hizmetlerinden ötürü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazipaşa’da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı
Gazipaşa’da Kamyonet Refüje Çıktı: 2 Yaralı
Balık Üreticisinin Savakları Açık Barajda Yürekleri Ağızlara Getiren Temizlik Çalışması
Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yapan Motosikletin Sürücüsü Savrularak Yaralandı
Antalya Protokolü Ve Oda Başkanları İftarda Buluştu