Alanya’da Bayramda 60 Bin Çiçek Dağıtılacak

Alanya Belediyesi Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda mevsimlik ve çok yıllık çiçek dağıtma geleneğini sürdürerek 60 bin adet çiçek fidesini 31 mezarlıkta vatandaşlara dağıtacak.

Alanya Belediyesi, bayram öncesi mezarlıklara dikilmek üzere geleneksel olarak gerçekleştirdiği çiçek dağıtımına bu bayramda da devam edecek. Vatandaşlara mezarlıklarda kullanılmak üzere arife sabahı saat 8.30'dan itibaren, 20 türde 60 bin adet çiçek fidesinin yanı sıra lokum ve gül kolonyası da ikram edilecek. Konuya ilişkin açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Mezarlıklarda ücretsiz olarak mevsimlik ve çok yıllık çiçek dağıtma geleneğini sürdürmeye bu yıl da devam edeceğiz. Arife günü merkez, doğu ve batı mahallelerinde 31 mezarlıkta vatandaşlara toplam 60 bin ücretsiz çiçek dağıtımı yapacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Bilal Erdoğan: "dünya Beşten Büyüktür Diyen Bir Liderimiz Varken Gelin Bu Çürümüş Düzene Muhalefet Edelim"
Hamile Eşini Silahla Yaralayan Şahıs Tutuklandı
Alanya’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
Kepez Meclisi’nde Yoğun Gündem
Antalya’da 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı