Alanya’da Esnaf Komşular Arasında Çıkan Tartışma Kavgaya Dönüştü

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bulunan iki komşu esnaf arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bulunan iki komşu esnaf arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların bakışları arasında büyüyen kavgaya her iki tarafın arkadaşları da dahil olunca olay kontrolden çıktı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Oba Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen nedenle iki esnaf arasında başlayan tartışma, tarafların birbirine sözlü olarak yüklenmesiyle alevlendi. İki iş yeri çalışanlarının ve arkadaşlarının da olaya karışmasıyla sokak ortasında arbede yaşandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle taraflar güçlükle ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kavganın nedenine ilişkin detaylı inceleme sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Antalya’da Trafik Kazası: 5 Yaralı
Antalya’da Çiftçinin Çifte Gökkuşağı Heyecanı Kameraya Yansıdı
Altso Başkanı Eray Erdem, Ankara’da Alanya’nın Sesi Oldu
Antalya’da Şiddetli Yağış Etkili Oldu, Şimşekler Görsel Şölen Oluşturdu