Alanya’da Mobilya Deposu Yandı, Alevler Muz Ve Çiçek Serasına Sıçradı

Antalya'nın Alanya ilçesinde mobilya deposunda çıkan yangın, 3 iş yeri ve muz serasını kullanılamaz hale getirdi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde mobilya deposunda çıkan yangın, 3 iş yeri ve muz serasını kullanılamaz hale getirdi.

Kargıcak Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan mobilya ve beyaz eşya deposunda saat 16.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede depoyu saran alevler, yan tarafta bulunan çiçek serasına ve muz serasına sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangının büyük alana yayılması sonucu itfaiye ekipleri yangına müdahalede güçlük çekti. Yaklaşık 3 saat süren yangında, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu söndürüldü. Ekiplerin soğutma çalışması yaptığı yangında, 3 işyeri ve bir muz serasında hasar oluştu.

Alanya'nın Kargıcak Mahallesinde ikamet eden Şükrü Kaya, "Akşam buradan geçerken yangın çıktığını gördüm itfaiyeler geldi. Yangının neyden çıktığını henüz bilmiyorum" dedi.

Jandarma ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kepez’in ’anında Çözüm’ Ekibi 7/24 İş Başında
İzinsiz Kullanılan Balon Balığı Projesi Mahkemelik Oldu
Başkan Topaloğlu: "seramik Sanatına Gönül Verenler Ortaya Çok Güzel Eserler Çıkarıyor"
Antalya’da Son 1 Haftada 11 Bin 553 Araç Ve Sürücüne Ceza Kesildi
Konyaaltı’nda Parklardaki Havuzlar Kaldırılıp Yeri Yeşil Alan Olacak