Alanya’da Plaj Büfesi Alev Alev Yandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Kleopatra plajında bulunan büfede çıkan yangın, 1 saat süren çalışmalar sonucunda söndürüldü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Kleopatra plajında bulunan büfede çıkan yangın, 1 saat süren çalışmalar sonucunda söndürüldü.

Yangın, saat 11.30 sıralarında Alanya'nın Dinek Mahallesi Kleopatra plajının sahil kesiminde bulunan bir plaj büfesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile polis sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Yangında büfe içerisinde bulunan masa ve sandalyeler kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Alanya’da Trafiği Tehlikeye Sokan Sürücüye 11 Bin Tl Ceza
Serik’te Tarım Arazilerini Domuzlardan Korumak İçin Sürek Avları Devam Ediyor
Gazipaşa’da Avukat Ve Gazeteci Yusuf Şanlı Hayatını Kaybetti
Korkutelili Öğrenciden Türkiye Şampiyonluğu