Alanya’da Polis Teşkilatının 180’inci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Alanya'da Türk Polis Teşkilatının 180'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle çelenk sunma töreni düzenlendi.

Alanya'da Türk Polis Teşkilatının 180'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle çelenk sunma töreni düzenlendi. Törenin ardından şehit polisler için önce mevlit okutuldu. Ardından ise garnizon şehitliği ziyaret edilerek şehit polisler için Kur'an tilaveti gerçekleştirildi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi. Program kapsamında Asri Mezarlık Camii'ndeki Mevlid-i Şerif'in ardından Alanya Garnizon Şehitliği'nde şehit polisler için Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Vekili Servet Ünlü, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Kaya ve Polis Teşkilatı mensupları katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Demre’de Coğrafi İşaret Başvurusu Yapılan Ürünler Festivalde Tanıtıldı
Side Kreş Ve Gündüz Bakımevi’nde Yerli Malı Haftası Etkinliği Düzenlendi
Alanya’da Farklı Ülkelerden 20 Kişi İslamiyet’i Seçti
Başkan Vekili Özdemir: "finike’nin İhtiyaçları Doğrultusunda Çalışmalarımızı Yapıyoruz"
Eski Kız Arkadaşının Evinin Önünde Bıçaklanarak Öldürülen Gencin Davada Kgys Kayıtları Yeniden İncelenecek