Alanya’da Sibel Can Rüzgarı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Sibel Can'ı izlemek isteyen binlerce kişi alanda yerini aldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri çerçevesinde sahne alan Sibel Can, sevenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Şarkıcıyı izlemek isteyen binlerce kişi alanı hınca hınç doldururdu.

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 12-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenen 17. Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri, akşam saatlerinde Göbel Yaylası'nda Sibel Can konseriyle devam etti. Vatandaşlar alanı saatler öncesinden doldururken, şarkıcısı Sibel Can saat 22.00'da alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Unutulmaz şarkıları seslendiren ünlü sanatçı, izleyenleri zaman zaman hüzünlendirirken hareketli dakikalar da yaşattı. Konseri kızıyla birlikte izleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlara seslenerek devam eden etkinlikte sahne alan Sibel Can'a güzel bir gece yaşattığı için teşekkür etti ve hediyeler verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya’da Korkutan Fabrika Yangını
Antalya-konya Kayolunda Kamyon Şarampole Devrildi: 1 Yaralı
Antalya’da Köprülü Kavşakta Zincirleme Kaza: 2 Turist Yaralandı

Antalya Haberleri

Fatih Tekke: “alanyaspor Hak Ettiği Bir Konumda”
Halim Okta: “maçta Tempomuz Düşüktü”
Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 1 - Beşiktaş: 1 (maç Sonucu)
Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (ilk Yarı)
Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (maç Devam Ediyor)