Alanya’da Uyuşturucu Operasyonu

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda bir miktar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda bir miktar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış olduğu çalışmaları sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda Konaklı Mahallesi'nde bir süredir takibe aldıkları yaya olarak ilerleyen Tufan S.'nin (20) yanına gelen Şeref Ö. (43) isimli şüphelinin uyuşturucu ticaretini yaptığını tespit etti. Tespit üzerine harekete geçen ekipler, gözaltına aldıkları Tufan S.'den 2 parça halinde 27 gram esrar, Şeref Ö.'nün üzerinden ise 76 gram esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan Tufan S.'nin hakkında "Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kalırken, diğer şüpheli ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Trendyol 1. Lig: Serikspor: 2 - Sakaryaspor: 0
Akseki-manavgat Karayolunda Hafif Ticari Araç Şarampole Devrildi: 1’i Ağır 6 Yaralı
Market Tartışmasında Cinayete Kurban Giden 19 Yaşındaki Gencin Cenazesi Morgdan Alındı
Antalya’da Anne Ve 5 Çocuğunun Ölümüne Neden Olan Yangında Acı Detay: "yarın Bayram, Erken Yatalım"
Gazeteci Fazıl Tunç Hayatını Kaybetti