Alanya’da Yayla Yollarında Kar Mesaisi

Alanya Belediyesi, karla kaplı yayla yollarında ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya Belediyesi, karla kaplı yayla yollarında ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla yaylalara çıkmak isteyen vatandaşların güvenli ulaşım sağlaması amacıyla belediye ekipleri yoğun mesai yapıyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Söbüçimen, Eğrigöl, Türkler ve bölgedeki pek çok yaylada karla kapalı yollar iş makineleriyle açılıyor. Yer yer metrelerce yüksekliğe ulaşan kar birikintilerine rağmen ekipler, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için zorlu arazi şartlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya'nın serin yaylaları yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeniden hareketlenmeye hazırlanırken, belediye ekipleri ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Söbüçimen, Eğrigöl, Türkler yaylalarında kar nedeniyle kapanan yollar iş makineleriyle açılırken, kar temizleme çalışmalarının ardından bozulan yollarda bakım ve düzenleme çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Sıcak havalarda yaylalara yönelen vatandaşlar için yol güvenliği sağlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Organ Nakliyle İki Kez Hayata Tutunan Veli Kuşçu Son Yolculuğuna Uğurlandı
Antalya’da 2 Milyon Tl’lik Operasyonda Adli Kontrol Şartıyla Tahliye Kararı
Tur Teknesinde Rahatsızlanan Turistin Yardımına Deniz Polisi Yetişti
Şişme Botları Patlayan Ve Rüzgarla Sürüklenen 2 Genci Sahil Güvenlik Ekipleri Kurtardı
İş İnsanı Aydın Çavuşoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı