Alanya’da Yol Genişletildi, Elektrik Direği Yolun Ortasında Kaldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan yol genişletme çalışmaları sonrası yol ortasında kalan elektrik direği, sürücüler için tehlike oluşturuyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan yol genişletme çalışmaları sonrası yol ortasında kalan elektrik direği, sürücüler için tehlike oluşturuyor.

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi Sarıhasanlı Caddesi'nde gerçekleştirilen yol genişletme çalışmaları sonrası Sarıhasanlı Caddesi'nde yer alan elektrik direği, yolun tam ortasında kaldı. Yeni haliyle yolu ikiye bölen direk, özellikle gece saatlerinde sürücüler için ciddi risk oluşturuyor. Sürücüler, direğin varlığından habersiz gelen araçların ani manevra yapmak zorunda kaldığını ve bunun da kazalara davetiye çıkardığını belirtiyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise yetkililere çağrıda bulunarak, direğin yol dışına alınması için acil adım atılmasını istiyor.

Mahmutlar Mahallesi'nde servis şoförlüğü yapan ve sürekli yolun ortasında bulunan direğin yanından geçmek durumunda kalan Mehmet Kurulur, "Yolun ortasındaki direkten çok mustaribiz. Yetkililere haber verdik. Bu tarafta 600- 700 tane hane var. Burada yabancılar da yaşıyor. Direk yolun ortasında olduğu için sürücünün dalgınlığına gelir kazaya sebebiyet verebilir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda 7. Gün Geride Kaldı
Alkü’de Nevruz Kutlandı
Alanya’da Kamyon Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı
Japon Deprem Uzmanı ’450 Yıldır Enerji Birikiyor’ Deyip Konum Verdi
Lara Sahili’nde Öğrencilerden Bilimsel Temizlik