Alanya’nın Yeni Kaymakamı Öztürk’ün İlk Ziyareti Şehit Ailesine

Antalya'nın Alanya ilçesinde göreve yeni başlayan Kaymakam Şakir Öner Öztürk'ün ilk ziyareti şehit ailesine oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde göreve yeni başlayan Kaymakam Şakir Öner Öztürk'ün ilk ziyareti şehit ailesine oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sivas Vali Yardımcılığı görevinden Alanya Kaymakamlığına atanan Şakir Öner Öztürk, ilk ziyaretini 2018 yılında Hakkari'de şehit düşen Topçu Er Yusuf Önder'in ailesine yaparak gerçekleştirdi. Şehit ailesinin Alanya'da bulunan evinde ziyaret gerçekleştiren Öztürk, Şehit Yusuf Önder'in ailesiyle bir süre sohbet ettikten sonra konuttan ayrıldı.

Göreve bugün itibariyle başlayan Alanya Kaymakamı Öztürk'e ziyarette; Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve Sahil Güvenlik Komutanlığından Teğmen Mert Evci eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Mevsimin İlk Karı Yağdı, Antalya-konya Karayolu Beyaza Büründü
Dereye Düşen Araçtaki Kadının Cenazesi Teslim Alınırken "gitme" Feryadı Yürekleri Dağladı
Alanya’da Sağanak Yağış Ve Dolu Etkili Oldu
Uçurumdan Yuvarlanan Sürücüyü Afad Ve İtfaiye Ekipleri Kurtardı
"bir Başka Antalya 3" Sergisi Ziyarete Açıldı