Alara Çayı’nda Kayıp Genç İçin Aramalar 11’inci Gününde Devam Ediyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Alara Çayı'nda kaybolan 26 yaşındaki Ahmet Polat'ı arama çalışmaları 11'inci gününde de aralıksız devam ediyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Alara Çayı'nda kaybolan 26 yaşındaki Ahmet Polat'ı arama çalışmaları 11'inci gününde de aralıksız devam ediyor.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 12 Haziran'da Karakaya Mahallesi'nden geçen Alara Çayı'na yüzmek amacıyla girdikten sonra kaybolan Ahmet Polat'ın (26) bulunması için aynı gün arama kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalar, 22 Haziran itibarıyla 11'inci gününde de sürdürülüyor. Kayıp gence ulaşabilmek için bölgede geniş çaplı arama çalışması yürütülüyor. Arama faaliyetlerine Çenger Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı 2 asayiş timi, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi, Akseki Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Komando Timi, İl Jandarma Komutanlığı arama köpek unsurları, AFAD Arama Kurtarma Ekibi, deniz polisi dalgıç ekibi, UMKE Kurtarma Ekibi ile Devlet Su İşleri'ne ait iş makineleri katılıyor.

Ekipler, Alara Çayı ve çevresinde hem su altında hem de karadan arama çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Elinde Benzin Bidonuyla Gelip Galerideki 6 Aracı Ateşe Verdi
Alanya’da Şimşekler Geceyi Gündüze Çevirdi
Yem Yüklü Tır Şarampole Yuvarlandı: 1 Ölü
Alanyaspor, Amed Sportif Faaliyetler’i 4-0 Mağlup Etti
Antalya Kitap Fuarı’nda İkinci Gün Yoğunluğu