Alev Alan Otomobilde Hayatını Kaybeden Gencin Cenazesi Morgtan Alındı

Antalya'da refüjdeki ağaca çarptıktan sonra alev alan otomobilde, hayatını kaybeden 24 yaşındaki gencin cenazesi, yakınları tarafından morgtan alındı.

Antalya'da refüjdeki ağaca çarptıktan sonra alev alan otomobilde, hayatını kaybeden 24 yaşındaki gencin cenazesi, yakınları tarafından morgtan alındı.

Gece yarısı saat 03.30 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Ömer Nalbant(24) 77 ED 077 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırımdaki ağaca çarptı. Vatandaşlar kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kazanın ardından araç biranda alev aldı. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangının söndürülmesiyle araçtan çıkamayan Nalbant'ın cansız bedenine ulaşıldı. Savcılık ve olay yeri ekiplerinin incelemesi sonrası Nalbant'ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Ömer Nalbant'ın cenazesi yakıları tarafından morgtan alındı ve toprağa verilmek üzere Yalova'ya götürüldü. Nalbant'ın Antalya'ya tatil için geldiği ve bir kafede yarı zamanlı çalıştığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazipaşa’da Kamyonet Refüje Çıktı: 2 Yaralı
Balık Üreticisinin Savakları Açık Barajda Yürekleri Ağızlara Getiren Temizlik Çalışması
Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yapan Motosikletin Sürücüsü Savrularak Yaralandı
Antalya Protokolü Ve Oda Başkanları İftarda Buluştu
Kazada Motosiklet Devrildi: Yaralanan Sürücü 4.00 Promil Alkollü Çıktı