Alkol Komasına Giren Vatandaşı Sokak Köpeği Yalnız Bırakmadı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, alkol komasına girerek yol ortasında baygın halde yatan bir vatandaş, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, alkol komasına girerek yol ortasında baygın halde yatan bir vatandaş, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bu sırada yolda yatan şahısın başına gelen bir sokak köpeği, vatandaşın ambulansa alınıncaya kadar başından ayrılmadı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Yeni Mahalle İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Polis ve mahalle bekçileri, yol ortasında hareketsiz yatan bir şahıs olduğuna dair ihbar üzerine bölgeye sevk edildi. Yapılan kontrollerde, yerde yatan kişinin isminin İbrahim Y. olduğu ve alkol komasına girdiği tespit edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, İbrahim Y.'yi ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Ancak olayda yürekleri ısıtan bir detay gözlerden kaçmadı. İbrahim Y.'nin hareketsiz halde yattığını gören bir sokak köpeği, şahsın ambulansa alınıncaya kadar başından bir an olsun ayrılmadı. Tedavisi süren İbrahim Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sadık sokak köpeğinin davranışı ise dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Eski Chp Serik İlçe Başkanı Rüşvet İddiasıyla Gözaltına Alındı
Manavgat Belediyesi Atık Yönetimini Güçlendiriliyor
Antalya’da Yarım Tondan Fazla Hayvansal Ve Bitkisel Bozuk Gıda Maddesi Ele Geçirildi
Beğeni Ve Etkileşim İçin Deprem Görüntüsü Çekenlere Uzmanından Uyarı: "canınızı Tehlikeye Atıyorsunuz"
Genç Paramedik Sigara İsteme Bahanesiyle Gasp Ve Darp Edilip Öldürüldü, Anne Duruşmaya Oğlunun Fotoğrafıyla Geldi