Alman Vatandaşı Alanya’da Müslüman Oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen ihtida merasiminde Almanya vatandaşı Beınroth Schneıders, İslam dinini kabul ederek müslüman oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen ihtida merasiminde Almanya vatandaşı Beınroth Schneıders, İslam dinini kabul ederek müslüman oldu.

Alanya İlçe Müftülüğü'nde gerçekleştirilen törende, Beınroth Schneıders Kelime-i Şehadet getirerek İslam'a geçti. Schneıders, "Samira Safir Nur" ismini aldı. İhtida törende konuşan Alanya Müftüsü Mehmet Seven, İslam'ın rahmet, merhamet ve hidayet dini olduğunu vurgulayarak, müslüman olan Samira Safir Nur'a hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Aynı Kavşakta Bir Saat Arayla İki Ayrı Motosiklet Kazası: 2 Yaralı
Kaza Yapan Mesai Arkadaşlarını Güneşten Korumaya Çalıştılar
Manavgat’ta 25 Yıl Hapisle Aranan Firari Hükümlü Yakalandı
Elektrikli Otomobille Çarpışan Motosikletli Yaralandı
"siber Vatan" Final Yarışmasında Batı Akdeniz Ekibi Şampiyon Oldu