Altav Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu: "İmajımız Yenileniyor"

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Uluslararası tanıtımda kullanılacak Alanya belgeseli, tanıtım filmi ve imaj videolarımız tamamlanmak üzere " dedi.

ALTAV katkılarıyla Yönetmen Kürşat Kizbaz tarafından çekilen Alanya belgeseli, tanıtım filmi ve Alanya'nın farklı yönlerini gösteren 10 imaj videosu 12 ay boyunca dünyanın birçok ülkesindeki tanıtım çalışmalarında kullanılacak. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Tanıtım görsellerimizi güncel tutmak amacıyla hazırlattığımız videolar Türkçe ve İngilizce olacak. İlk imaj videomuz "Alanya'da Tarih" dublaj aşamasının da tamamlanmasıyla birlikte tarafımıza teslim edildi. Bu videolar hem ALTAV hem de Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) yaptığı dünyanın birçok ülkesindeki tanıtımlarda kullanılacak " dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Cw Enerji Bir Şirketi Daha Güneşle Buluşturdu
Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı
Büyükşehir’in "mola Evleri" Özel Bireylerin Ailelerine Nefes Aldırıyor
Matso Başkanı Güngör, Manavgat İş Dünyasının Taleplerini Tbmm’ye Taşıdı