Antalya Basınının Acı Günü

Pankreas kanseriyle mücadele eden, Antalya basınının sevilen isimlerinden Celal Vecel (64), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Pankreas kanseriyle mücadele eden, Antalya basınının sevilen isimlerinden Celal Vecel (64), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Vecel, meslektaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Pankreas kanseriyle mücadele eden ve hastalığının dördüncü evresinde olduğunu bilinen Vecel'in ölümü, Antalya basınını yasa boğdu. Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyesi Vecel için öğle vakti Uncalı Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Vecel'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, meslektaşları, sevenleri, eski milletvekilleri Hasan Subaşı ve Tuncay Ercenk katıldı. Uncalı Cami'nde kılınan namazın ardından Celal Vecel naaşı, defnedilmek üzere Aşağıkaraman Mezarlığı'na götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kepez’in ’anında Çözüm’ Ekibi 7/24 İş Başında
İzinsiz Kullanılan Balon Balığı Projesi Mahkemelik Oldu
Başkan Topaloğlu: "seramik Sanatına Gönül Verenler Ortaya Çok Güzel Eserler Çıkarıyor"
Antalya’da Son 1 Haftada 11 Bin 553 Araç Ve Sürücüne Ceza Kesildi
Konyaaltı’nda Parklardaki Havuzlar Kaldırılıp Yeri Yeşil Alan Olacak