Antalya Beach Park’a Panoramik Asansör

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında Atatürk Kültür Parkı’ndan Beach Park’a iniş sağlayan panoramik asansör halkın kullanımına açıldı. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan , Avrupa’dan ödüllü Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda vatandaşların Atatürk Kültür Parkı’ndan Beach Park alanına ulaşımını sağlamak üzere yapılan asansör hizmete açıldı.

Kullanıcılarını Atatürk Parkı içinde Falez Otel önünden Beach Park girişindeki Falez meydanına insanları taşıyacak asansör, yayaların Sahil Antalya Yaşam Parkı’na ulaşımında büyük kolaylık sağlayacak. 20 kişi kapasiteli olacak panoramik asansör, falezlerden sahile iniş çıkışta muhteşem bir seyir keyfi de sunuyor.

Panoramik asansörün Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yeni dönem için açıkladığı 100. Yıl alanında oluşturulacak 400 dönümlük Milet Bahçesi projesi ile Meltem’deki vatandaşların hiçbir trafik engelliyle karşılaşmadan, yeşil alan içinden rahatlıkla Konyaaltı Sahili’ne ulaşması da hedefleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Büyükşehir İle Korkuteli Belediyesi Arasında İşbirliği Protokolü
Kaleiçi Old Town Festivali 11 Yaşında
Alanya’da Sağanak Yağış Etkili Oldu: Hazırlıksız Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı
Manavgat’ta Yetiştirilip 35 Ülkeye İhraç Edilen Burmahan Kirazı İçin Coğrafi İşaret Çalışması
Otomobil Havada Takla Attıktan Sonra Tekerlerinin Üzerine Düştü