Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kuvvetli Fırtına ve Yağışa Anında Müdahale Etti

Antalya'da kuvvetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle oluşan olumsuzluklara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti. İtfaiye ve Park ve Bahçeler ekipleri, devrilen ağaçları ve diğer hasarları hızla temizledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kuvvetli fırtına ve yağışın neden olduğu olumsuzluklara anında müdahale etti.

Antalya'da dün akşam aniden bastıran kuvvetli fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ağaçlar rüzgarın etkisiyle yola ve araçların üzerine devrilirken, gün ısı ve tabelalar uçtu. Duraliler Mahallesi'nde cami minaresi yıkıldı. Bazı caddelerde su birikintileri oluştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri olumsuzluklara anında müdahale etti.

İtfaiye ekipleri mesai yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, yıldırım düşmesi, minare ve ağaç devrilmesi olaylarına koştu. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri de gece boyu süren çalışmayla cadde ve sokaklarda yıkılan ve trafiği olumsuz etkileyen ağaçları hızlı bir şekilde kaldırdı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, Deprem Master Planı Çalışmalarını İnceledi
Alanya'da 56 Akü Çalan 3 Şüpheli Yakalandı
Serik'te Huzur Uygulaması: 3 Ateşli Silah ve 25 Bar Kontrol Edildi

Antalya Haberleri

Taksi İle Çarpışan Motosikletli Gençler Metrelerce Sürüklendi
Hafif Ticari Aracın Çarptığı Yaya Yola Savruldu, Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Elmalı’da Jandarmadan Uyuşturucu Baskını
Antalya’da Jandarmadan 3 Eve Uyuşturucu Baskını
Araçta Yapılan Aramada 1 Kilo 185 Gram Metamfetamin Ele Geçirdi