Antalya Dob'dan "Aryalarla Müze Akşamı" Konseri

Antalya Devlet Opera ve Balesince (DOB) düzenlenecek "Aryalarla Müze Akşamı" konseri, 25 Eylül'de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesince (DOB) düzenlenecek "Aryalarla Müze Akşamı" konseri, 25 Eylül'de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Antalya Müzesi'nin bahçesinde düzenlenecek konserde, piyanistler Sait Karabulut ve Anna Tepretmez, soprano Aslı Ayan, Sevinç Bilgin, Burcu Kuru, Nurdan Küçükekmekçi ve Sema Çavuşoğlu Suna, mezzo soprano Medine Tuganova, tenor Devrim Demirel, Burak Pektaş ve Göksay Yaran, bariton Serhat Konukman ve Melih Tepretmez, bas bariton Umut Tarık Akça ve bas Engin Suna sahne alacak.

Dünyaca ünlü opera eserlerinden seçilmiş aryaların seslendirileceği konser, 25 Eylül saat 19.00'da seyirciyle buluşacak.

Konser, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kurallarına uygun oturma ve sahne düzeniyle gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Kaçak Bin 660 Adet Elektronik Sigara Ve 7 Bin 500 Paket Sigara Ele Geçirildi
Başkan Güngör, Başkan Hisarcıklıoğlu’na Dosya Sundu
Finike’de Fırtına Sebebiyle Tekne Kıyıya Sürüklendi, Denizin Rengi Çamura Döndü
Suda Mahsur Kalan Araçtaki 2 Kişiyi İtfaiye Ekipleri Kurtardı
Alanya Üniversitesi, Rur 2025 Beşeri Bilimler Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor