Antalya Sahillerinde Bayram Yoğunluğu Artarak Devam Ediyor

Turizm kenti Antalya'da Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde de sahillerdeki yoğunluk artarak devam etti.

Turizm kenti Antalya'da Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde de sahillerdeki yoğunluk artarak devam etti.

Kurban Bayramı'nın 9 gün tatil ilan edilmesiyle birlikte tatilcilerin değişmez tercihleri arasında yer alan turizm kenti Antalya, bayramı dolu dolu geçiriyor. Hava ve deniz suyu sıcaklığının 28 derece, nem oranının ise yüzde 72 ölçüldüğü kentte bayramın birinci günü oluşan yoğunluk, ikinci günde de artarak devam etti. Tatilciler, Konyaaltı Sahili'ne gelerek bol bol güneşlendi, denize girip eğlendi. Denize girenlerin çoğunluğunun çocuk olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Polis ekipleri de vatandaşların güvenli ve huzurlu bir tatil geçirmesi için sık sık sahil bandında devriye düzenledi.

"Bu bayram diğer bayramlara göre daha kalabalık"

Sahilde denizin keyfini çıkaran Kemal Kaya, "Hava çok güzel ve sahil çok yoğun. Bu bayram diğer bayramlara göre daha kalabalık. Deniz de çok güzel. Üniversite okuyan kızım geldi. Birlikte vakit geçiriyoruz. Ben de denize girip eve gideceğim" dedi.

Babasıyla birlikte Adana'dan tatil için Antalya'ya gelen 9 yaşındaki Veysel Efe Ölmez de, "Antalya çok güzel. Babamla iyi vakit geçiriyoruz. Kalabalık olsa da güzel. Turistlerin olması hoşuma gidiyor" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Anadolu’nun Binlerce Yıllık Mirası Küresel Uzay Sahnesinde
Eğitim-bir-sen Antalya Şube Başkanı Miran: "okul Kapısı Güvenin Sınırı Olmalıdır"
Manavgat’ta Doğal Gaz Süreci Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Serik’te Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Yuvarlandı
Korkuteli’nde Din Görevlileri Kahvaltıda Buluştu