Antalya Sahillerinde Yoğunluk

Antalya'da, sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, serinlemek için denize girmeyi tercih etti.

Antalya'da, sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, serinlemek için denize girmeyi tercih etti.

Hava sıcaklığının 36, deniz suyu sıcaklığının 32 derece ölçüldüğü kentte, sahillerde yoğunluk yaşanıyor.

Dünyaca ünlü Konyaaltı ve Lara plajlarından denize girerek serinlemeye çalışan tatilcilerden bazıları, şezlonglarda güneşlendi, bazıları da sahilde yürüyüş yapıp, bisiklet sürdü.

Çocukların, kumsalda oynadıkları görüldü.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tatilcilerin çoğunun, sahillerde maske takmadıkları görüldü.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi yetkilileri, bu günden itibaren kıyı şeridinde sıcaklıkların 3 ila 4 derece düşeceğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gökbel’de Başpehlivan Enes Doğan Oldu
Motokuryeye Döner Bıçaklı Saldırı İddiası
Özel Sektör Öğretmenleri İçin Müstakil Sendika Kanunu Talebi
Asat’tan Cop31 Öncesi Altyapı Hamlesi
Antalya’da Yolcu İndirmek İçin Duran Midibüse Tır Arkadan Çarptı: 11 Yaralı