Antalya’da 1 Haftada 14 Bin 898 Araç Ve Sürücüsüne İdari Para Cezası

Antalya'da 1 haftada 65 bin 134 araç ve sürücü kontrol edildi, 14 bin 898 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Antalya'da 1 haftada 65 bin 134 araç ve sürücü kontrol edildi, 14 bin 898 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerince helikopter ve dron destekli denetimlerde 1 haftada 65 bin 134 araç ve sürücü kontrol edildi. Denetimlerde 9 bin 675 yük taşıyan araç, 7 bin 831 yolcu taşımacılığı yapan araç, 6 bin 191 alkol ve uyuşturucu/uyarıcı madde kullanımı denetimi, 13 bin 566 emniyet kemeri ve 14 bin 399 motosiklet ile motorlu bisiklet kontrol edildi.

Kontrollerde 2 bin 680 araca yasak park, 408 sürücüye engelli park alanlarını işgal, 3 bin 678 araca hız ihlali, 208 sürücüye alkollü araç kullanma, 2 araca korsan taşımacılık, 46 araca abartı egzoz, 941 sürücüye kırmızı ışık ihlali, 568 kişiye emniyet kemeri takmama, 2 bin 351 kişiye kask takmama ve 255 sürücüye sürücü belgesi olmadığı ya da iptal edildiği halde araç kullanma gibi ihlallerden işlem yapıldı.

Toplamda 14 bin 898 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezası kesildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Uzay Kongresi’nde Girişimler Dünya Devleriyle Buluştu, Robot Ameca İlk Kez Ziyaretçilerin Karşısına Çıktı
Gazipaşa’da Hafriyat Alanındaki İş Makinesinin Ana Koluna Sıkışan 15 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Bebek Dostu Hastanede Normal Doğum Ve Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi
Rektör Özkan, Cop31 Öncesi Kadın Liderler Forumu’na Katıldı
Alper Gezeravcı’nın Görevini Gerçekleştiren Axiom Space’ten Yeni Türk Astronot Açıklaması