Antalya’da 1 Haftada Kaçakçılık Operasyonlarında 12 Şüpheliye Adli İşlem

Antalya'da son 1 haftada yapılan operasyonlarda 28 bin makaron, 6 bine yakın kaçak sigara ve çok sayıda emtia ele geçirildi.

Antalya'da son 1 haftada yapılan operasyonlarda 28 bin makaron, 6 bine yakın kaçak sigara ve çok sayıda emtia ele geçirildi. Ayrıca 3 aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada yürütülen çalışmalar kapsamında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçundan 6 ayrı olayda 12 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Alanya ve Manavgat ilçelerinde iş yeri, depo ve ikametlerde yapılan aramalarda 28 bin 300 adet kaçak makaron, 5 bin 926 paket kaçak sigara, 608 adet kaçak emtia, 74 adet elektronik sigara ve 1 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 3 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

"bir Başka Antalya 3" Sergisi Ziyarete Açıldı
Turizmci Zafer Süral: "isteklerin Ardı Arkası Kesilmiyor, Benim De Dayanacak Gücüm Kalmamıştı Şikayetçi Oldum"
Gece Evden Otomobille Ayrılan Kadın, Dereye Düşen Otomobilde Hayatını Kaybetti
Konyaaltı Ve Elmalı’da Uyuşturucu Operasyonu
Antalya’da Kaçak Alkol Operasyonu: 52 Bin Litre Etil Alkol Ele Geçirildi