Antalya’da 15 Bin 184 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda 15 bin 184 adet uyuşturucu hap ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda 15 bin 184 adet uyuşturucu hap ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde jandarma ekiplerince Odabaşı Mahallesi'nde şüpheli bir şahsın ikametinde gerçekleştirilen aramada, 15 bin 184 adet uyuşturucu hap ile 1 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Büyükşehir’den Gündoğmuş Ve İbradılı Arıcılara Bereket Kovanı
Antalya’da Berraklaşmayan Deniz Suyunun Sebebi Karasal Kirlilik
Kasise Hızlı Giren Motosiklet Sürüklendi: 1 Yaralı
Refüje Çarpan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı
Küçük Çocukların Motosiklet Gezintisi Hastanede Son Buldu