Antalya’da 171 Aranan Şahıs Yakalandı

Antalya'da asayiş ve diğer suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 171 kişi yakalandı.

Antalya'da asayiş ve diğer suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 171 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, adli makamlarca haklarında yakalama emri bulunan "Asayiş ve Diğer Suçlardan Aranan" şahısların yakalanmasına yönelik, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 57 ekip 132 polisin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi.

İl genelinde birçok suçtan arananların bulunduğu 171 şahıs, ekiplerin operasyonu sonucu yakalandı. Yakalananlar arasında, 20 yıl üzeri 1, 10 ile 20 arası 5, 5 ile 10 yıl arası 8, 2 ile 5 yıl arası 6, 2 yıl altı 24 şahıs olmak üzere kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 44 şahıs tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Trendyol 1. Lig : Serikspor: 2 - Çorum Fk: 3
Kepez’de Ramazan Öncesi Tatlı Üretim Ve Satışı Denetimi
Aü Rektörü Prof. Dr. Özkan, Ağaç Dikimine Galatasaray Formasıyla Gelip, Fenerbahçe’ye Başarı Diledi
Alanya’da Etkili Olan Fırtına Sahildeki İşletmede Hasara Yol Açtı
Asat 31. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor