Antalya’da 26 Bin Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi

Antalya'da polisin son 1 hafta içinde yaptığı çalışmalarda 26 bin şişe kaçak içki ve çok miktarda makaron ele geçirildi.

Antalya'da polisin son 1 hafta içinde yaptığı çalışmalarda 26 bin şişe kaçak içki ve çok miktarda makaron ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan çalışmalarda binlerce şişe kaçak içki ve çok miktarda makaron ele geçirilirken 9 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde yapılan çalışmalarda 289 bin 680 adet boş ve dolu makaron ile 26 bin 14 şişe kaçak içki, 509 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 19 Mayıs Şöleni
Belediye Çalışanlarından Örnek Davranış: Çöp Konteynerinde Ölüme Terk Edilen Kaplumbağayı Kurtardılar
Kepez’de İlkokullar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Cengiz Topel İlkokulu Oldu
Dünyaca Ünlü Sahil 19 Mayıs’ta Doldu Taştı
Alkü Rektörü Türkdoğan Hastaneye Kaldırıldı, Anjiyo Yapılıp Stent Takıldı