Antalya’da 3 Bini Aşkın Motosiklet Denetlendi, 80 Araç Trafikten Men Edildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 3 bini aşkın sürücü kontrol edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 3 bini aşkın sürücü kontrol edildi. Eksiklikleri tespit edilen 80 araç trafikten men edilirken, 1 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince "Bir Kural Bir Ömür" projesi kapsamında il merkezi ve ilçelerde şok motosiklet denetimleri gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde toplam 3 bin 151 motosiklet ve sürücü kontrol edildi. Eksiklikleri bulunan ve tescil plakası olmayan 80 motosiklet trafikten men edildi.

Denetimlerde ayrıca 1 çalıntı motosiklet ele geçirilirken, hakkında arama kaydı bulunan 9 şüpheli yakalanarak haklarında adli ve idari işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda 7. Gün Geride Kaldı
Alkü’de Nevruz Kutlandı
Alanya’da Kamyon Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı
Japon Deprem Uzmanı ’450 Yıldır Enerji Birikiyor’ Deyip Konum Verdi
Lara Sahili’nde Öğrencilerden Bilimsel Temizlik