Antalya’da 3 Ton Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Antalya'da jandarma ekiplerince bir evde yapılan aramada 3 ton 150 kilogram kaçak tütün ve 100 bin adet makaron ele geçirildi.

Antalya'da jandarma ekiplerince bir evde yapılan aramada 3 ton 150 kilogram kaçak tütün ve 100 bin adet makaron ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele çalışmaları sürüyor. Ekipler, Kepez ilçesindeki bir ev ve eklentilerinde savcılık talimatıyla arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada 2 sigara sarma makinesi, 2 kompresör, 3 ton 150 kilogram kaçak tütün, 60 bin adet sigara tütünü ile doldurulmuş makaron ve 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda 7. Gün Geride Kaldı
Alkü’de Nevruz Kutlandı
Alanya’da Kamyon Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı
Japon Deprem Uzmanı ’450 Yıldır Enerji Birikiyor’ Deyip Konum Verdi
Lara Sahili’nde Öğrencilerden Bilimsel Temizlik