Antalya’da 4 Ton Kaçak Ve Tarihi Geçmiş İlaç Ele Geçirildi

Antalya'da Jandarma ekiplerinin bir ikamette yaptığı aramada hayvan tedavisinde kullanılan 4 ton kaçak ve tarihi geçmiş ilaç ele geçirildi.

Antalya'da Jandarma ekiplerinin bir ikamette yaptığı aramada hayvan tedavisinde kullanılan 4 ton kaçak ve tarihi geçmiş ilaç ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Antalya'nın Korkuteli ilçesinde H.H.D. isimli şüphelinin ikametinde arama yapıldı. Ekipler tarafından yapılan aramada şüphelinin ikametinde bir oda içerisinde gelişi güzel istiflenmiş, hayvan tedavisinde kullanılan kaçak, bozulmuş ve tarihi geçmiş 4 ton ilaç ele geçirildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince ilaçlara el konuldu. olayla ilgili adli ve İdari soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 7’nci Sınıf Öğrencisine Akran Zorbalığı İddiası
Antalya’da 3 Gün Önce Kaybolan 93 Yaşındaki Yaşlı Adam Evine 1 Kilometre Mesafede Ölü Bulundu
Virajı Alamayan Otomobil Refüjdeki Aydınlatma Direğine Çarpıp Takla Attı: 2 Yaralı
Aü Öğrencileri, Göç Ve Kültürel Çeşitlilik Çalışmaları Yerinde Gözlemlendi
Antalya’da Cinayet Davasında Ağırlaştırılmış Müebbet Talebi