Antalya’da 5 Bin Litre Kaçak/sahte Alkol Ele Geçirildi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ve sahte alkol ele geçirildi.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ve sahte alkol ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir şüphelinin sahte alkol imal ettiği ve bu alkolleri piyasa süreceğinin tespit edilmesi üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şahsa ait ikametgah ve eklentilerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda 5 bin litre kaçak/sahte alkol ve etil alkol, 35 adet 50 milimetrelik kapsüllerde alkol kiti, 3 bin 76 adet şişe kapağı ve kapuşön, 6 bin 457 adet bandrol ve 3 bin 864 adet marka etiketi ele geçirildi.

Şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Rektör Prof. Dr. Özkan: "öğrencilerimizi Sadece Üniversitenin Bir Parçası Olarak Değil, Bu Kurumun Nefesi, Enerjisi Ve Geleceği
Dokumapark’tan Toplanan Portakallar Vatandaşlarla Paylaşıldı
Hem Öğrenci, Hem Okul Müdürü Olarak Voleybolda Kupalar Kaldırmayı Başardı
Antalya’da Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı
Eski Chp Serik İlçe Başkanı Rüşvet İddiasıyla Gözaltına Alındı