Antalya'da 65 Yaş Ve Üstü Vatandaşların Güneş Keyfi

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında alınan önlemler nedeniyle sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar, kısıtlamanın olmadığı saatlerde deniz keyfi yaşadı.

İçişleri Bakanlığınca valiliklere gönderilen genelge kapsamında saat 10.00'da dışarıya çıkan 65 yaş ve üzerindekiler, Atatürk Parkı ve sahil yolunda yürüyüş yaptı.

Özellikle deniz manzaralı parklarda yoğunluk oluşturan vatandaşların, maske taktıkları görüldü. Bazı vatandaşlar, termoslarla getirdikleri kahve ve çayı deniz kenarında içti.

Havanın güneşli olmasını fırsat bilen bazı kent sakinleri, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde denize girdi, güneşlendi.

Eşiyle yürüyüş yapan 83 yaşındaki Riyat Özdemir, Antalya'da yazdan kalma günlerin keyfini Kovid-19 tedbirlerine uyarak çıkardıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Hafızlık Eğitimi Öğrencilerinden Filistin’e Bağış
Alkü Ailesi Geleneksel Bayramlaşmada Buluştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Davanda Tutuksuz Sanıkların Savunmaları Alındı
Cam Piramit’te Karadeniz Ve Burdur Rüzgarı Esti
Kaş’a Modern Hükümet Konağı