Antalya'da Aile Görünümlü Uyuşturucu Sevkiyatına Polis Engeli

Antalya'da narkotik ekipleri dedektör köpeğin yardımıyla bir otomobilin motor kaputu, jant, bagaj ve kapı bölümlerine zulalanmış eroin ele geçirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalarını sürdürdü.

Narkotik ekipleri, aile süsü verilerek uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı istihbaratı ile harekete geçti. Aksu ilçe girişinde kendilerini aile gibi tanıtıp, kente tatile geldiklerini belirten 2'si kadın 4 kişinin bulunduğu otomobilde dedektör köpek "Yaman" ile arama yapıldı. Köpeğin tepki vermesiyle yapılan detaylı armada, otomobilin motor kaputu, jant, bagaj ve kapı bölmelerine poşetler içine gizlenmiş 20 kilo 564 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan S.B, N.B, H.G. ve C.B, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Hafızlık Eğitimi Öğrencilerinden Filistin’e Bağış
Alkü Ailesi Geleneksel Bayramlaşmada Buluştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Davanda Tutuksuz Sanıkların Savunmaları Alındı
Cam Piramit’te Karadeniz Ve Burdur Rüzgarı Esti
Kaş’a Modern Hükümet Konağı