Antalya’da Alev Alev Yanan Tek Katlı Ev Küle Döndü

Antalya'nın Serik ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Antalya'nın Serik ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Kökez Mahallesi'nde tek katlı evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İki itfaiye aracının müdahalesi ile yangın 1 saatlik çalışma sonrası söndürüldü. Yangın sırasında evde kimsenin olmadığı öğrenilirken, yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Ev sahibi Murat Tüpçü, "Yangın esnasında içeride kimse yoktu. Belediyede çalışıyorum. Haber geldi apar topar geldim. Yolda vatandaş yol vermiyor evime zor geldim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı
Parkta Oğlunu 37 Bıçak Darbesiyle Öldüren Babaya Ağırlaştırılmış Müebbet Talebi
Faal Olmayan Su Temin Projesi Tesisine Girip 6 Milyon Liralık Malzeme Çaldılar
Prof.dr. Uçkan’dan Tarihi Yapılar İçin Deprem Uyarısı: "antalya’da Tarihi Yapılar Doğaya Ve Özgün Kimliğine Uygun Şekilde Rehabi
Antalya’da "istihbaratçı" Yalanıyla 3,5 Milyonluk Vurgun Yaptılar