Antalya’da ’allah Korumuş’ Dedirten 4 Araçlı Zincirleme Kaza

Antalya'da aynı istikamette giden 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında sürücüler hurdaya dönen araçlardan burnu bile kanamadan çıktı.

Antalya'da aynı istikamette giden 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında sürücüler hurdaya dönen araçlardan burnu bile kanamadan çıktı. Kazaya karışan araçları görüp yaralının olmadığını gören vatandaşlar ise "Allah korumuş" yorumunda bulundu.

Kaza, dün akşam saatlerinde Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi D400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürücü isimleri belli olmayan aynı istikametteki 27 LN 107, 07 GAG 72, 39 ABV 310 ve 01 B 9234 plakalı araçlar çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücüler ve araç içerisindeki diğer kişiler, araçları adeta hurdaya döndüren kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Sağlık ekipleri kazada hafif sıyrıklarla yaralanan 2 kişiyi kontrol amaçlı hastaneye götürdü.

Kazaya karışan araç sürücülerinden Hasan K., "Sol şeritten gelen giden var mı diye bakmadan önüme bir araç kırdı. Ben de diğer araçlara vurmak zorunda kaldım" dedi.

Araçların halini gören vatandaşlar ise "Allah korumuş" yorumunda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya Merkezli 27 İlde Yasa Dışı Bahis Soruşturmasında 36 Tutuklama
Pazarda Sahte Döviz Ve Altınlarla Alışveriş Yapmaya Çalıştı, Esnaf Ve Zabıtanın Dikkatiyle Yakalandı
Kadınların Tekme Tokatlı Kavgasında Dayak Atan Taraf Konuştu
Serinlemek İçin Girdiği Çayda Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı
Tıra Arkadan Çarpan Kamyonun Sürücüsünü Sıkıştığı Yerden İtfaiye Kurtardı